2015. december 26., szombat

Szilveszteri futás 2015


Szilveszteri futás 2015

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Dunaszerdahelyen az óév utolsó napján ismét megtartják az immár hagyományossá vált szilveszteri futást. A Fuss velünk  sportrendezvényt Szilveszter napján immár ötödik alkalommal a  Csallóközi Marathon Club szervezi meg. Összesítve ez már a 15. szilveszteri futóverseny városunkban.
 A futásra benevezni december 31-én 9 órától lehet a városi sportcsarnokban.  A nevezés és a részvétel ingyenes
Az apróságok rajtja a városi szabadidőparkban 9.30 - kor lesz 200 méteren, 10.30 -kor pedig a futók egyszerre vágnak neki  az 1000, a 3000  és az 5000 m-es  távoknak. A szabadidőparkban lesz kijelölve a pálya olymódon, hogy mozgássérültek is rajtolhatnak. A csarnokban biztosított a zuhanyozás és az átöltözés is. A futás utáni díjátadó ünnepséget és a zárópartit a sportcsarnokban  tartják meg.  Minden résztvevő ajándékot és meglepetést kap, de tomboladíjakat is kisorsolnak.
A versenyzőkre és a sport szerelmeseire virsli-parti és forró gyümölcstea vár, sőt, a verseny után  pezsgővel koccinthatnak az új esztendőre. A jó hangulat, a zene garantált, így mindenki üdén, sportosan és jókedvűen léphet az új esztendőbe. 
Dunaszerdahely önkormányzata az idén is dotációval támogatja az évente nagy résztvétellel zajló közkedvelt sportrendezvényt. Külföldi futók is  jelezték indulásukat, elsősorban Magyarországról. A szervezők bíznak abban, hogy az idén is sokan jönnek el családostól futni, mert a szilveszteri futás közös délelőtti  családi programnak is kiváló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése