O NÁS PÍSALI - RÓLUNK ÍRTÁK

Nagymegyeri gulyásparti 2014-Újszó

 I.GRACE-Cup Nagypaka - Carissimi 23.oldal 2014

Faültetés a barátság jegyében

Facsemetéket ültettek a mozgáskorlátozottak

Csallóköz - 2015/18.szám 18.oldal

Egészségkárosultak versenye Nagypakán

A barátságban nincsenek határok

Egészségkárosultak sportnapja zajlott Nagypakán

Az ifjúságé a jövő! - Nemzetközi Sport-és Egészségmegőrző nap Tatán

Visszapillantó: Nagypakán rendezték a mozgáskorlátozottak és egészségkárosultak konferenciáját

Az egészségkárosultakért pingpongoztak Nagypakán

A Kárpát-medencei egészségkárosultak összefogásáról Nagypakán

III. GRACE – CUP Svet mobility


Nagymegyeri gulyásparti

Az Egészségkárosultak Nagymegyeri Egyesülete gulyáskóstolót rendezett nemrég. Az égiek nem kedveskedtek, az előző napokon is, e napon is eső áztatta a várost és környékét. Így a szabadban tervezett ünneplést zárt helyiségben kellett megtartani. Telt ház volt. Vozárik Júlia elnök üdvözölte most is a megjelenteket, külön kiemelve a vendégeket. Köztük a fogyatékossággal élők elnökét Tatáról, Bocsárdi Józsefet (az Áhi Jóga elnöke is) és csapatát, és a csapat különleges tagját, egy mongol hölgyet, aki hozta magával a mongol zenét, a mongol ételt, és mongol ünnepi öltözetben szolgálta fel, magyarul jó étvágyat kívánva! A rendezvény fénypontja volt ez. Továbbá szeretettel köszöntötte a pakai egészségkárosultak elnökét, Sárközi Tibort és kíséretét, akikkel nagyon jó a baráti kapcsolatuk. Nagymegyer polgármesterét és feleségét, akik minden alkalommal megtisztelnek jelenlétükkel. Köszöntötte a bohém öregfiúkat és feleségüket, akik a jó hangulat elindítói: Tóth Lajos harmonikást és a jó hangúakat, Szabó Lászlót, Boros Mihályt és feleségét, Ancikát, Nagy Sándort és feleségét, Arankát.

A gulyást Sörös Antal és Boros Katalin készítette, nagyon finomra, elfogyasztása után nótázással folytatódott az összejövetel, amibe a szlovák polgártársak is bekapcsolódtak. Nagymegyeren sem az egészségkárosultak klubjában, sem a nyugdíjasok klubjában nincs probléma a magyar–szlovák együttéléssel, mi jó barátságban éljük életünket, kölcsönös tisztelettel. Váltakozva folyt a nótázás magyar és szlovák dalokkal. Akit érdekelt, átmehetett a szomszéd terembe Áhi jóga egészségmegőrző gyakorlatokat végezni Bocsárdi József vezetésével. Megjegyezte, hogy az utóbbi időben rendezvényeik végén mindig beiktatják az egészségmegőrző tornagyakorlatokat.
Köszönet a gulyásfőzőknek, a jó hangulatot keltőknek, a szervezőknek és mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény sikeréhez.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése